Yrittäjänä toimiminen

Fatmir Percuku on yksi pidetyimmistä Huomenta-yrittäjistä asiakkaiden keskuudessa, ja tästä yhtenä meriittinä ansaitusti vuoden yrittäjä -palkinto vuodelta 2020. Fatmir on kulkenut pitkän matkan yrittäjänä. Hän on ryhtynyt Huomenta-yrittäjäksi vuonna 2016 ja sitä ennen toiminut mm. ravintola- ja siivousalan yrittäjänä.

Asiakkaaseen tutustuminen on luottamuksen edellytys

Fatmirilla on monia erilaisia kohteita hoidettavana. Kohteesta riippumatta hän mainitsee, että tärkeää on tutustua kohteeseen, mutta myös asiakkaaseen. Fatmir kertoo, kuinka hänellä oli asiakas kenen kanssa yhteistyö ei toiminut alkuun lainkaan, mutta tutustumisen myötä luottamus on parantunut ja heillä on erinomaiset välit. ”Aluksi jokaisesta pienestä yksityiskohdasta ja unohduksesta reklamoitiin välittömästi. Se tuntui kyttäämiseltä. Pyrin jatkuvasti korjaamaan virheet heti samana päivänä ja pidimme kuukausittain palavereita ja tutustuimme. Nyt meillä on niin hyvät välit, että ei voi olla paremmat. Jos asiakas kysyy tai ehdottaa jotain, vastaan siihen heti”, sanoo Fatmir.

Huomenta-yrittäjä Fatmir Percuku viihtyy hyvin työssään. siivouspalveluyrittäjä Lassila&Tikanoja franchising yritys arjen apuri

Luottamus lisää joustavuutta siivouksessa

Yrittäjän ja asiakkaan välinen luottamus säästää aikaa kummaltakin osapuolelta. Kun luottamus on kunnossa, yhteydenpito on joustavampaa, sillä asioista voi kommunikoida suoraan yrittäjälle. Jos jotain on hoidettu asiakkaan mielestä huonosti, tästä voidaan suoraan kertoa yrittäjälle, jotta hän voi korjata työnsä. ”Yksi asiakkaani ei nähnyt tarvetta kuukausittain järjestettävään tapaamiseen, vaan heille riittää jatkossa kvartaaleittain. He pystyvät kommunikoimaan minulle suoraan eikä virallisia tapahtumia tarvita niin usein.” Näin luottamuksen ollessa kunnossa asiat sujuvat jouhevammin.

Huomenta-yrittäjillä on niin omia sopimuksia, mutta myös alihankintana tehtäviä kohteita Lassila & Tikanojalle. Tämä jaottelu ei vaikuta Fatmirin tekemiseen. Vaikka asiakas ei olisi suoraan oma, hyvällä työn laadulla ja asiakaspalvelulla on positiivinen kierre. ”Asiakas, jolle teen alihankkijana töitä on kehunut minua niin paljon kiinteistön omistajalle, että teen hänelle parhaillaan tarjousta toisen kiinteistön siivouksesta”

 

Kaipaatko lisätietoa?

Lue lisää tarjoamistamme palveluista!

Tietoa meistä! Huomenta-ketju on 2006 perustettu Franchising ketju, joka on osa Lassila & Tikanojaa. Yrittäjämme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Porvoossa, Tampereen- ja Turun seudulla.