Toimistosiivous kaiken kokoisille toimistoille

Säännöllinen toimistosiivous

Toimistosiivouksen tavoitteena on, että toimisto on raikas ja hygieninen sekä henkilöstö voi keskittyä omaan ydinosaamiseen. Siisti toimisto luo viihtyisyyttä työpaikan ilmapiirissä ja toimii myös yrityksen käyntikorttina asiakkaille.

Huomenta-yrittäjästä saat kumppanin, joka vastaa asiakkaan toiveisiin. Franchising-yrittäjämme vastaavat itse kohteistansa ja kommunikaatio tapahtuu vain teidän välillänne. Tämä mahdollistaa laadukkaan siivousjäljen ja joustavan kommunikaation. Tiedät jatkuvasti oman siivoojasi.

Nämä asiat ovat saaneet lukuisat yritykset valitsemaan Huomenta-yrittäjän arjen avuksi.

 

 

Toimistosiivous
Siivouspalvelut

Mitä toimiston ylläpitosiivous sisältää?

Toimistosiivoukseen sisältyy vakiona muun muassa: 

  • Lattioiden puhdistus  
  • Kalusteiden ja pintojen puhdistus  
  • Roskakorien tyhjennys  
  • Irtokalusteiden järjestäminen  
  • Saniteettitilojen ylläpitosiivous  
  • WC-papereiden, käsipyyhkeiden ja saippuoiden täydennys

Älä maksa turhasta, vaan ainoastaan teidän yrityksen tarpeista. Voit rakentaa yrityksesi näköisen kokonaisuuden palveluvalikoimastamme. Tätä kokonaisuutta kutsumme Siivouksen Menuksi.

Yrittäjämme tarjoavat monia oheis- ja lisäpalveluita toimistoihin. Suosituimpia ovat vaihtomatot, käsidesiautomaatit ja saniteettitarvikkeet. Tilaamalla nämä kauttamme sinun ei tarvitse huolehtia vaihdoista ja ylläpidosta, vaan yrittäjä hoitaa kaiken puolestasi.

Enemmän kuin siivouspalvelu

Oheispalvelut

Arjen apuri aina lähellä

Paikallinen Huomenta-yrittäjä pitää toimistosi puhtaana ja tarjoaa auttavaa kättä helpottamaan arjen askareita. Näin säästät aikaa ja voit keskittyä olennaiseen.

Avustavat_tyot

Sinä päätät palvelut

Lähtökohtana ovat aina asiakkaan toiveet. Halutessasi otamme vastuulle vaikkapa tärkeimmän eli aamukahvin keittämisen.

Viikkosiivous

Paikallinen yrittäjäsi

Huomenta-yrittäjä on kokenut siivousalan ammattilainen, joka huolehtii toimistosi siisteydestä sekä yhteydenpidosta henkilökohtaisesti. Asiat hoituvat helposti suoraan oman Huomenta-yrittäjän kanssa.