Toimistosiivous

Helppo ja luotettava toimistosiivous

Säännöllinen toimistosiivous etsinnässä? Huomenta-siivousyrittäjästä saat joustavan kumppanin arkeen. Laadukas siivousjälki, aito palvelunhalu ja luotettavuus ovat saaneet lukuisat yritykset valitsemaan Huomenta-siivouspalvelun arjen avuksi.

Työhön on helpompaa keskittyä, kun työpöytä on puhdas, roskakori on tyhjä ja lattia kiiltää. Huomenta-siivousyrittäjämme huolehtivat sekä pienien että keskisuurien toimistojen tiloista kuin omistaan. Tavoitteemme on tehdä toimistostanne viihtyisämpi, jotta sinä ja työkaverisi voisitte työskennellä raikkaassa ja hygieenisessä toimistossa.

Pyydä tarjous toimistosiivouksesta

Turvallinen ja hygieeninen työympäristö toimistosiivouksella

Huomenta-siivousyrittäjät huolehtivat asiakkaan toimitilojen ylläpitosiivouksesta ja myös viruskauden tehosiivouksista. 

Tilat siivotaan yhteisesti sovitun viikko-ohjelman mukaisesti. Viikkosiivoukseen jälkeen lattialla tai irto- ja kiintokalusteissa ei ole näkyvää likaa, roskakorit ovat tyhjät ja puhtaat, sekä irtokalusteet ovat järjestyksessä. Lisäksi saniteettitiloissa wc-paperit, käsipyyhkeet ja saippuat on täydennetty. 

Mitä toimistosiivous sisältää?

Toimistosiivoukseen sisältyy vakiona:

  • Lattioiden puhdistus 
  • Kalusteiden ja pintojen puhdistus 
  • Roskakorien tyhjennys 
  • Irtokalusteiden järjestäminen 
  • Saniteettitilojen ylläpitosiivous 
  • WC-papereidenkäsipyyhkeiden ja saippuoiden täydennys 

Toimistollasi ei tarvitse olla mitään siivousvälineitäHuomentasiivousyrittäjillä on omat ammattikäyttöön tarkoitetut siivousvälineet ja –aineetjotka he tuovat mukanaan. 

Huomenta-siivousyrittäjiltä saat perussiivouksen lisäksi tilattua myös esimerkiksi ikkunoiden pesutlattioiden peruspesut ja vahaustyötjääkaappien ja uunien tai liesien tehopesut sekä viherkasvien hoidon. 

Muihin tarpeisiin voit valita sopivat palvelut tarjouspyynnön yhteydessäMahdolliset kertaluontoiset tarpeet voit sopia helposti suoraan Huomenta-siivousyrittäjäsi kanssa. Jatkuvan siivoussopimuksen irtisanomisaika on 3 kk.

Mitä toimistosiivous maksaa?

Toimistosiivouksen hinta riippuu monesta tekijästäHintamme sisältävät aina omat työvälineemme ja kokonaishinta riippuu esimerkiksi tilan koosta ja viikoittaisten siivouspäivien määrästä. Ole yhteydessä niin laskemme teille toimistosiivouksen hinta. 

Jätä yhteydenottopyyntö ja saat tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen

Miksi valita Huomenta-toimistosiivous? 

Tuet paikallista yrittäjää 

Paikallinen Huomenta-siivousyrittäjä pitää huolta tiloistasi luotettavalla ammattitaidolla sekä yrittäjän sitoutumisellaHuomenta-apu on aina lähelläsi. 

Taatusti laadukasta siivousta 

Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa! Lue asiakaskokemuksia ja kokeile itse. 

Luotettava kumppani 

Lassila &Tikanojan Huomenta-palvelu on ollut siistin toimitilan tae jo yli 10 vuottaHuomenta-siivousyrittäjillämme on Luotettava Kumppani –sertifikaatti. 

Joustava 

Huomenta-siivousyrittäjäsi kanssa on helppo sopia täsmälleen teidän tarpeenne täyttävät tehtävätTutut kasvot hoitavat homman. 

Paljon muutakin kuin toimistosiivousta. Arjen apuri on aina lähellä. 

Huomenta-siivousyrittäjä pitää toimitilasi aina siisteinä ja tarjoaa auttavia käsiä myös niihin arjen askareisiinjoihin ei kannata käyttää omaa aikaa. 

Palvelujen sisällön ja laajuuden päätät sinä: tarvittaessa otamme vastuullemme, vaikka päivärutiineista tärkeimmän, aamukahvin keittämisen. Hoidamme näppärästi myös monenlaiset pienet, mutta tärkeät arjen askareet. Muun muassa viherkasvien hoito, postitus, varastointi, pienet remontit, kahvitarvikkeiden hankinta, saniteettitarvikkeiden hankinta, täyttö ja lisäys hoituu näppärästi meiltä.