Tietoa meistä – siivouspalvelu Huomenta

Osaava siivouspalvelu ja kumppani arjen apuna

Huomenta tarjoaa laadukkaita siivouspalveluja ja oheispalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yhteisöille. Huomenta on täysin kotimainen franchising-ketju, jonka taustavoimana on pörssiyhtiö Lassila & Tikanojan osaaminen ja pitkä kokemus. Yrittäjiemme siivouspalvelu kattaa ylläpitosiivouksen lisäksi avustamisen useissa arjen askareissa kuten viherkasvien hoidossa, toimistotarvikkeiden hankinnassa tai postitus- ja varastointitöissä.

Yrittäjämme pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Tampereella ja Turussa toimivat arjen apureina. He panostavat erityisesti siistiin jälkeen, hyvään palveluun sekä luotettavaan ja joustavaan yhteistyöhön asiakkaan kanssa.

Yrityssiivouksissa ja toimistosiivouksissa yhdistyvät ammattitaitoinen siivousjälki, räätälöitävät lisäpalvelut sekä asiakkaisiimme sitoutunut yrittäjälähtöinen toimintamalli.

Lue lisää palveluistamme

 

Perustietoa Huomenta-ketjusta

Franchising-periaatteella toimiva Huomenta-ketju on perustettu vuonna 2006. Huomenta-ketjun vahvana ja luotettavana taustatukena toimii Lassila & Tikanoja.

Ketjussa on mukana noin 70 yrittäjää, jotka palvelevat yli 700 asiakasta. Huomenta-ketju tarjoaa yrittäjilleen jatkuvan tuen ja koulutuksen. Ketjun yrittäjänä voi aloittaa ilman siivousalan koulutusta tai kokemusta yrittäjyydestä. Lue lisää yrittäjyydestä ketjussa.