Palvelumme – toimistosiivous ja arjen apu

Puhtaasti parempaan päivään

Huomenta-yrittäjä pitää toimitilasi aina siisteinä ja tarjoaa auttavia käsiä myös niihin arjen askareisiin, joihin ei kannata käyttää omaa aikaa.

Säännöllisen ylläpitosiivouksen lisäksi, saat meiltä lattioiden pesut ja vahaukset sekä vaikkapa ikkunoiden pesun oman aikataulusi mukaisesti. Tarvittaessa hoidamme näppärästi myös monenlaiset pienet, mutta tärkeät arjen askareet viherkasvien hoidosta pikku remontteihin ja toimistotarvikkeiden hankinnasta postitus-, asiointi- ja varastointiapuun. Palvelujen sisällön ja laajuuden päätät sinä: tarvittaessa otamme vastuullemme vaikka päivärutiineista tärkeimmän, aamukahvin keittämisen.

 

Huomenta palvelukaavio siivouspalvelu siivousyrittäjä siivous logo Lassila&Tikanoja franchising yritys arjen apuri

Arjen apuri aina lähellä

Huomenta-apu on aina lähelläsi. Yhteydenpito sujuu mutkattomasti ilman välikäsiä ja sinua palvelee aina sama henkilö. Näin palautteenanto ja yhteistyön kehittäminen on helppoa. Palvelun laatu on kohdallaan ja toivomuksiisi sekä palautteeseesi reagoidaan välittömästi. Huomenta-yrittäjämme oppivat tuntemaan sinut, henkilökuntasi ja toimitilasi. Henkilökohtainen kontakti ja vaihtuvuuden väheneminen lisää keskenäistä luottamusta.

Pidämme tinkimättömästi kiinni työmme laadusta ja seuraamme sen toteutumista. Palvelujemme vahvana ja luotettavana taustatukena toimii Lassila & Tikanoja.