Palvelumme – toimistosiivous ja arjen apu

Siivouspalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeisiin

Huomenta-yrittäjä pitää toimitilasi aina siisteinä ja tarjoaa auttavia käsiä myös niihin arjen askareisiin, joihin ei kannata käyttää omaa aikaa.

Huomenta-yrittäjät huolehtivat asiakkaan toimitilojen ylläpitosiivouksesta. Asiakkaan tilat siivotaan yhteisesti sovitun viikko-ohjelman mukaisesti. Viikkosiivoukseen jälkeen lattialla, irto- ja kiintokalusteissa ei ole näkyvää likaa. Pinnat siivotaan kauttaaltaan. Viikon aikana kertynyt lika poistetaan. Roskakorit ovat tyhjät ja puhtaat, irtokalusteet järjestyksessä. Lisäksi saniteettitiloissa ovat wc-paperit, käsipyyhkeet ja saippua täydennetty.

Huomenta-yrittäjän kautta asiakas saa helposti ja joustavasti myös harvemmin tehtävät peruspuhdistustyöt, esim. lattioiden peruspesu-ja vahaustyöt sekä ikkunanpesut. Huomenta-yrittäjät ovat palvelualan ammattilaisia, joilla on siivouksen ammattitaito ja sitoutunut, yrittäjähenkinen asenne työhön.

Palvelujen sisällön ja laajuuden päätät sinä: tarvittaessa otamme vastuullemme vaikka päivärutiineista tärkeimmän, aamukahvin keittämisen. Hoidamme näppärästi myös monenlaiset pienet, mutta tärkeät arjen askareet viherkasvien hoidosta pikku remontteihin ja toimistotarvikkeiden hankinnasta postitus-, asiointi- ja varastointiapuun.

Toimistollasi ei tarvitse olla mitään siivousvälineitä. Huomenta -yrittäjillä on omat ammattikäyttöön tarkoitetut siivousvälineet ja -aineet jotka he tuovat mukanaan toimistoosi.

Jatkuvan siivoussopimuksen irtisanomisaika on 3 kk.

 

Huomenta palvelukaavio siivouspalvelu siivousyrittäjä siivous logo Lassila&Tikanoja franchising yritys arjen apuri

Laatulupauksemme

Huomenta-siivouspalvelun asiakkaana saat luotettavaa ja juuri yrityksesi tarvitsemaa palvelua. Huomenta-yrittäjä pitää huolta tiloistasi luotettavalla ammattitaidolla sekä yrittäjän sitoutumisella.

Huomenta-yrittäjät ovat palvelualan ammattilaisia, joilla on siivouksen ammattitaito ja sitoutunut, yrittäjähenkinen asenne työhön.

Siivouksenne hoituu joustavasti juuri teille sopivana ajankohtana.

Huomenta-yrittäjä on luotettava kumppani.

Arjen apuri aina lähellä

Huomenta-apu on aina lähelläsi. Yhteydenpito sujuu mutkattomasti ilman välikäsiä ja sinua palvelee aina sama henkilö. Näin palautteenanto ja yhteistyön kehittäminen on helppoa. Palvelun laatu on kohdallaan ja toivomuksiisi sekä palautteeseesi reagoidaan välittömästi. Huomenta-yrittäjämme oppivat tuntemaan sinut, henkilökuntasi ja toimitilasi. Henkilökohtainen kontakti ja vaihtuvuuden väheneminen lisää keskenäistä luottamusta.

Pidämme tinkimättömästi kiinni työmme laadusta ja seuraamme sen toteutumista. Palvelujemme vahvana ja luotettavana taustatukena toimii Lassila & Tikanoja.