Tekstiilien ja mattojen pesu

Tekstiilien pesu voi olla aikaa vievää ja kallista

Tekstiilimateriaaleihin kertyy lika ikävästi, sillä niiden peseminen ei ole välttämättä yksinkertaista. Varsinkin sohvien ja mattojen peseminen voi olla hankalaa ja niitä on vaikea viedä puhdistettavaksi, sillä se vie monesti paljon aikaa ja se on kallista. Perinteiset menetelmät voimakkaineen pesuaineineen ja juuriharjoineen voivat vähentää huomattavasti käyttöikää. Tähän tarpeeseen on tekstiilipesuri.

Tekstiilipesurilla puhdasta jälkeä paikan päällä

Tekstiilipesurin avulla voidaan käsitellä matot, sohvat ja muut tekstiilit toimitiloissa paikan päällä. Tekstiilipesurilla vesi-pesuainesekoitus suihkutetaan puhdistettavaan pintaan ja lika sekä kosteus imuroidaan saman tien pois. Tehokas imu kuivaa suuren osan kosteudesta, jolloin puhdistettu pinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi eikä materiaali kostu piloille. Esimerkiksi mattojen pesussa tästä hyötyy siten, että matot eivät veny tai menetä muotojansa, sillä ne voidaan pestä niiden omalla paikallaan. Tekstiilipesuri pakottaa tekstiiliin uppoutuneen liat ja pölyt nousemaan pesuveden mukana likavesisäiliöön. Se puhdistaa myös tahrat ja on näin ylivoimainen tavalliseen imuriin verrattuna.

Käyttökohteita tekstiilipesurille

  • matot
  • patjat
  • kangaspäällysteiset nojatuolit ja sohvat
  • auton istuimet
  • kaikki vesipestävät tekstiilit, joita ei voi irrottaa konepesuun

 

Jos haluat kuulla lisää tekstiilipesurin mahdollisuuksista, voit jättää yhteydenottopyynnön alas ja olemme yhteydessä!

Kaipaatko lisätietoa?

Tietoa meistä! Huomenta-ketju on 2006 perustettu Franchising-ketju, joka on osa Lassila & Tikanojaa. Yrittäjämme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Porvoossa, Tampereen- ja Turun seudulla.