Haemme yrittäjiä pääkaupunkiseudun ja Turun alueille!
Karkkikuva_16x9 Huomenta-ketju siivous siivouspalvelu arjen apuri

Mikäli itsenäinen ja tuettu siivousyrittäjyys osana franchising-ketjua kiinnostaa sinua tai tuttuasi, nyt on oiva mahdollisuus liittyä Huomenta-yrittäjien joukkoon.

Huomenta-yrittäjäksi hakevalla ei tarvitse olla aiempaa siivousalan kokemusta tai koulutusta. Yrittäjäksi ryhtyminen vaatii kuitenkin reipasta, asiakaslähtöistä ja vastuuntuntoista asennetta sekä positiivista suhtautumista työhön, asiakkaisiin ja elämään.

Huomenta-ketju tarjoaa tuoreille yrittäjille alan koulutuksen sekä jatkuvaa tukea yrittäjänä onnistumiseen. Yrittäjä saa Huomenta- ketjulta valmiin asiakasalueen, jonka avulla liiketoiminnan saa heti vauhdikkaaseen alkuun. Lisäksi, Huomenta-ketju markkinoi ja mainostaa Huomenta-palveluita yrittäjien puolesta.

Huomenta-yrittäjiltä peritään franchising-periaatteen mukainen liittymismaksu toimintamallin käyttöoikeudesta ja yrittäjä maksaa osan verottomasta liikevaihdostaan ketjulle.

Haemme yrittäjiä pääkaupunkiseudun ja Turun alueille. Jätä meille yrittäjähakemus täältä, samalta sivulta löydät myös lisätietoja Huomenta-yrittäjyydestä. Kutsumme kiinnostuneita infotilaisuuteen kuulemaan lisää toiminnasta.

 

Lisätietoja: Emma Ketopelto, 050 331 6419, emma.ketopelto@huomenta.fi