Huomenta-ketjun yrittäjäinfotilaisuus Tampereella 17.4.2019
Karkkikuva_16x9 Huomenta-ketju siivous siivouspalvelu arjen apuri

Mikäli itsenäinen ja tuettu siivousyrittäjyys osana franchising-ketjua kiinnostaa sinua tai tuttuasi, nyt on oiva mahdollisuus liittyä Huomenta-yrittäjien joukkoon.

Huomenta-yrittäjäksi hakevalla ei tarvitse olla aiempaa siivousalan kokemusta tai koulutusta. Yrittäjäksi ryhtyminen vaatii kuitenkin reipasta, asiakaslähtöistä ja vastuuntuntoista asennetta sekä positiivista suhtautumista työhön, asiakkaisiin ja elämään.

Huomenta-ketju tarjoaa tuoreille yrittäjille alan koulutuksen sekä jatkuvaa tukea yrittäjänä onnistumiseen. Yrittäjä saa Huomenta- ketjulta valmiin asiakasalueen, jonka avulla liiketoiminnan saa heti vauhdikkaaseen alkuun. Lisäksi, Huomenta-ketju markkinoi ja mainostaa Huomenta-palveluita yrittäjien puolesta.

Huomenta-yrittäjiltä peritään franchising-periaatteen mukainen liittymismaksu toimintamallin käyttöoikeudesta ja yrittäjä maksaa osan verottomasta liikevaihdostaan ketjulle.

Järjestämme kaksi infotilaisuutta keskiviikkona 17.4. osoitteessa Uurastajankatu 3, 33710 Tampere. Ensimmäinen tilaisuus on klo 10:00-11:30 ja toinen klo 13:00-14:30. Jätä meille yrittäjähakemus täältä, samalta sivulta löydät myös lisätietoja Huomenta-yrittäjyydestä.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja: Emma Ketopelto, 050 331 6419, emma.ketopelto@huomenta.fi