Huomenta-yrittäjä haussa Tampereen alueelle
Karkkikuva_16x9 Huomenta-ketju siivous siivouspalvelu arjen apuri

Huomenta-ketju etsii uutta siivousyrittäjää Tampereen alueelle.

Mikäli itsenäinen ja tuettu siivousyrittäjyys osana franchising-ketjua kiinnostaa sinua tai tuttuasi, nyt on oiva mahdollisuus liittyä Huomenta-yrittäjien joukkoon.

Huomenta-yrittäjäksi hakevalla ei tarvitse olla aiempaa siivousalan kokemusta tai koulutusta. Yrittäjäksi ryhtyminen vaatii kuitenkin reipasta, asiakaslähtöistä ja vastuuntuntoista asennetta sekä positiivista suhtautumista työhön, asiakkaisiin ja elämään.

Huomenta-ketju tarjoaa tuoreille yrittäjille alan koulutuksen sekä jatkuvaa tukea yrittäjänä onnistumiseen. Yrittäjä saa Huomenta- ketjulta valmiin asiakasalueen, jonka avulla liiketoiminnan saa heti vauhdikkaaseen alkuun. Lisäksi, Huomenta-ketju markkinoi ja mainostaa Huomenta-palveluita yrittäjien puolesta.

Huomenta-yrittäjiltä peritään franchising-periaatteen mukainen liittymismaksu toimintamallin käyttöoikeudesta ja yrittäjä maksaa osan verottomasta liikevaihdostaan ketjulle.

Lähde mukaan!

Hae nyt Tampereen alueen Huomenta-yrittäjäksi tältä sivulta löytyvän hakukaavakkeen avulla. Samalta sivulta löydät lisätietoja Huomenta-yrittäjyydestä.