Neke Oni valittu Vuoden Huomenta-yrittäjäksi
Vuoden Huomenta-yrittäjä 2016 Neke Oni perheineen

Huomenta-ketjun vuoden yrittäjäksi on valittu Neke Oni (Neke-Siivouspalvelu). Yrittäjä palkittiin luonnonkauniissa Kiljavanrannassa, jossa palkintoa vastaanottamassa oli myös Neken ylpeä perhe.

Viisi ja puoli vuotta Huomenta-yrittäjänä työskennellyt Neke sai valintansa yhteydessä kiitosta tunnollisuudestaan ja saumattomasta yhteistyöstä ketjun kanssa. Lisäksi Neke Oni palvelee asiakkaitaan erinomaisesti ja haluaa, että hänen asiakkaansa ovat tyytyväisiä yhteistyöhön.

Espoon, Helsingin ja Vantaan alueella työskentelevä Neke tekee ylläpitosiivouksen lisäksi kattavasti erilaisia peruspesutöitä ja tuottaa lisäpalveluita, kuten sanituotteiden tilaus ja toimitus, aina asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Vuoden Huomenta-yrittäjä valitaan Huomenta-ketjun johdon toimesta, kiinnittäen huomiota useisiin asiakastyytyväisyyteen, yhteistyövalmiuteen ja tuloksellisuuteen liittyviin seikkoihin.