Harppaamme eteenpäin uudistetulla ilmeellä ja moderneilla digipalveluilla
Huomenta-logo sloganilla siivouspalvelu siivousyrittäjä siivous logo Lassila&Tikanoja franchising yritys arjen apuri

Viime vuonna 10-vuotista taivaltaan juhlinut Huomenta-ketju on saanut uuden ilmeen, verkkosivun ja digiaikaan sopivan tilauspalvelun.

”Huomenta-ketju on toiminut monen tyytyväisen asiakkaan apuna jo yli kymmenen vuotta. Onkin hienoa päästä päivittämään ketjun visuaalista ilmettä ja verkkosivuja raikkaammiksi ja nykyaikaisemmiksi, pitkän ja menestyksekkään historian kunniaksi”, kertoo liiketoimintajohtaja Jaana Mulari L&T:n siivous- ja tukipalveluista.

Uuden visuaalisen yritysilmeen lisäksi Huomenta-ketjun verkkosivut ovat päivittyneet modernimpaan, raikkaampaan sekä mobiililaitteille paremmin soveltuvaan muotoon.

”Arvostetut yrittäjämme ovat Huomenta-ketjun tärkein voimavara, ja meille on tärkeää antaa heille parhaat työkalut työn helpottamiseksi ja tehostamiseksi”, kertoo ketjupäällikkö Liisa Juusti

Verkkosivujen ja visuaalisen ilmeen uudistuksen yhteydessä Huomenta ottaa käyttöön uuden tilauspalvelun, jotta asiakkaat voivat entistä helpommin tehdä siivoustilauksen suoraan verkosta.

Sinä voit auttaa Huomenta-ketjua kasvamaan

Onko sinun lähipiirissäsi siivouspalveluja kaipaavaa yritystä tai yhteisöä? Nyt voit vinkata meille palvelujamme tarvitsevaa tahoa, helppokäyttöisen Vinkki-lomakkeen avulla. Kiitos vinkistä!