Vielä ehdit saada ikkunat puhtaaksi ennen juhannusta!
Huomenta siivouspalvelu ajankohtaista kesä Lassila&Tikanoja franchising yritys arjen apuri

Loma-aika on mitä parhain hetki tehdä niitä vuosittaisia siivoustöitä, jotka eivät kuulu jatkuvaan siivoussopimukseen. Kun henkilöstö on aloittanut lomakauden, toimitiloissa on tilaa tehdä isojakin siivoustöitä ilman että häiritään koko porukkaa.

Yrittäjiltämme voit tilata vielä vaikkapa ikkunoiden pesun ja parhaimmillaan työ ehditään tehdä vielä ennen juhannusta. Samoin lattioiden pesu- ja vahausprojektit sopivat tähän kauteen. Ja jos haluaa yllättää työntekijät lomien jälkeen raikkaammalla ilmalla, kannattaa tilata pölyjen tehopuhdistus, jossa käydään mm. vaikeat yläpinnat huolellisesti läpi.

Jos kiinnostuit, voit pyytää tarjouksen suoraan sivujemme kautta.

Mukavaa lomakautta asiakkaillemme!